Keglovits Ádám - KEGLO
Keglovits Ádám

A cégvezetők többsége szükséges rosszként/költségként tekint az informatikai beruházásokra. Ennek általános oka, hogy nincs megfelelő, szakképzett ember, aki tapasztalatból tudja, hogy egy vállalatnál az adott folyamatok támogatásához milyen eszközökre, szoftverekre és megoldásokra van szüksége.

Pontosan tudom, hogy nehéz helyzetben vagy, mert nem értesz hozzá, de igenis keresed a megfelelő informatikai támogatást. Szomorúan látom, hogy néhány vállalat feleslegesen nagy mennyiségű pénzt ad ki nem pont nekik való megoldásokra. Ennek hátterében sokszor a szakértelem hiányán túl az áll, hogy nem tudják megfogalmazni pontosan, mit szeretnének. De ha ezt olvasod, jó helyen vagy, mert ebben is segítünk!

Ha egyedül hozol döntést, kockázatos, mert abban a hitben lehetsz, hogy megoldottad, kifizetted és ez a terület rendben van. Majd sok esetben kiderül, hogy mégsem, mert ugyanazokkal vagy újabb problémákkal szembesülsz, amelyekre nem gondoltál, a folyamatok nem lettek hatékonyabbak - mintha semmi sem történt volna. Olyan tényezők befolyásolhatnak, amelyekre nem gondolsz, mert Neked más a szakterületed. Nekünk ez.

Mi, a KEGLO-nál több, mint 9 éve informatikai rendszerek és egyedi megoldások bevezetésével, integrálásával és napi üzemeltetésével foglalkozunk.